Barion Pixel

Egyedi eljegyzési gyűrű rendelés folyamata

Eljegyzési gyűrű rendelésének folyamata 

Egyedi eljegyzési gyűrű tervezése és kivitelezése mindig egy hosszabb és összetettebb folyamat mint egy karikagyűrű pár megtervezése.

Személyes találkozó

Egy egyedi eljegyzési gyűrű megtervezése során fontos figyelembe venni, hogy nem ismerjük –általában- a pontos igényeket. Éppen ezért a személyes találkozó során sokat beszélünk arról, hogy mik lehetnek a feltételezett igények. Rajtad, a megrendelőn keresztül fogjuk megismeri a szíved választottját, így érdemes talán picit átgondolnod, hogy esetleg volt-e bújtatott megjegyzés arról, hogy milyen gyűrűt képzelne el magának a párod. A tervezés szempontjából fontos információk lehetnek, hogy milyen a stílusa a párodnak, hogyan öltözködik, milyen színeket és formákat kedvel.

Tervezési folyamat

A találkozó során átbeszélt részletek alapján, tervezőnk Bianka elkezdi az eljegyzési ékszer tervezését. A személyes találkozótól számított 3-4 héten belül e-mailben küldünk terveket, irányokat. Ezzel párhuzamosan pedig elkezdődik a drágakövek felkutatása is.

Árajánlat

Amikor a tervek kezdenek formát önteni, kezd letisztulni az irány egy 80 százalékos irányárat tudunk adni. A tervezés ezen pontján, már megközelítőleg ismerjük a munka, tervezési és anyag igényt illetve a lehetséges drágakövek értékét. Pontos és végleges árajánlat a tervek véglegesítése és a drágakő kiválasztása után lesz látható. A részleges árajánlat a személyes találkozótól számítva nagyjából 3-4 héten belül, a végleges pedig 4-6 héten belül áll össze.

Az ékszer elkészítésének ideje

A tervekről való megegyezés után kezdődhet el az ékszerkészítés folyamata. Ezek alapján egy egyedi eljegyzési gyűrű tervezése és elkészítése az első találkozótól számított minimum 10 – 12 hét.

Mit tegyek ha nincs ennyi időm? 

Ez esetben neked alkottuk meg az ORIGO kollekciónkat, aminek egyedi konstrukció során az átfutási idője is “csak” nagyjából 21 munkanap.

Fizetési feltételek

Az árajánlat elfogadását követően a végösszeg 50 százalékáról szóló előleg számlát e-mailben küldünk neked a Billingo rendszerén keresztül. Az előleg kiegyenlítése után Bianka elkezd dolgozni az ékszerekkel. Természetesen utalásos illetve készpénzes (300 000 forintos értékhatárig) fizetésre is lehetőség van. Amikor az ékszerek elkészültek és megtörténik az átadás, akkor lesz esedékes a második részlet kiegyenlítése.

Vihetek tört aranyat?

Természetesen van lehetőség tört arany beszámítására.

Hogyan kapom meg az ékszereket?

Egy előre egyeztetett időpontban, a BORIBIANKA stúdióban adjuk át számodra az eljegyzési gyűrűt, egyedi BORIBIANKA logózott ékszerdobozban és csomagolásban, garancia papírral.

Mire és meddig érvényes a garancia? Mi a teendő, ha nem jó a gyűrű méret?

BORIBIANKA 2 év garanciát vállal az ékszerekre. A garancia anyaghibából eredő, vagy kivitelezés során nem látható technikai hibára érvényes. „Tear and wear” jellegű, azaz használat során létrejövő karcok, sérülések esetleges kőelhagyásért a márka nem vállal felelőséget.

Amennyiben az átvételtől számítva fél éven beszül szükséges egy méretigazítás azt a BORIBIANKA márka garanciálisan vállalja, viszont ez időtávon túl minden esetben a gyűrű értékének 3 % -ért vállalja.

Fontos: bizonyos eljegyzési gyűrűk esetében nincs mód a méret állítására, így amennyire pontosan lehet szükséges meghatározni a párod gyűrűméretét.