Barion Pixel

Egyedi karikagyűrű rendelés folyamata

Karikagyűrű rendelésének folyamata

A beszélgetés során mintagyűrűk segítségével segítünk meghatározni a legjobban hozzátok illő formákat. Meghatározzuk, hogy milyen széles, milyen vastag és nem utolsó sorban milyen formájú gyűrűt szeretnétek.

Árajánlat

A megbeszélésen legyeztetett méretek alapján teljeskörű árajánlatot tudunk adni a beszélgetést követő 1. hétben, amit e-mailben küldünk el számotokra.

Az ékszerek elkészítésének ideje

Amennyiben szíveteket egy letisztult forma és kialakítás szólította meg akkor az árajánlat elfogadásától számítva nagyjából 4-5 hét mire elkészül az álom karikagyűrű pár számotokra. Viszont a folyamatot hosszabbítja, ha drágaköves ékszerben gondolkodtok (+ másfél hét), ha gravírozott, vésett ékszert szeretnétek (+ másfél hét). Így az első találkozótól számított legalább 6 – 9 hét mire Bianka elkészül a karikagyűrűtökkel.

Fizetési feltételek

Az árajánlat elfogadását követően a végösszeg 50 százalékáról szóló előleg számlát küldünk nektek e-mailben a Billingo rendszerén keresztül. Az előleg kiegyenlítése után Bianka elkezd dolgozni az ékszerekkel. Természetesen utalásos illetve készpénzes (300 000 forintos értékhatárig) fizetésre is lehetőség van. Amikor az ékszerek elkészültek és megtörténik az átadás, akkor lesz esedékes a második részlet kiegyenlítése.

Vihetünk tört aranyat?

Természetesen van lehetőség tört arany beszámítására.

Hogyan kapjuk meg az ékszereket?

Egy előre egyeztetett időpontban, a BORIBIANKA stúdióban adjuk át számotokra a karikagyűrűket, egyedi BORIBIANKA logózott ékszerdobozban és csomagolásban, garancia papírral.

Mire és meddig érvényes a garancia? Mi a teendő, ha nem jó a gyűrű méret?

BORIBIANKA 2 év garanciát vállal az ékszerekre. A garancia anyaghibából eredő, vagy kivitelezés során nem látható technikai hibára érvényes. „Tear and wear” jellegű, azaz használat során létrejövő karcok, sérülések esetleges kőelhagyásért a márka nem vállal felelőséget.

Amennyiben az átvételtől számítva fél éven beszül szükséges egy méretigazítás azt a BORIBIANKA márka garanciálisan vállalja, viszont ez időtávon túl minden esetben a gyűrű értékének 3 % -ért vállalja.