Barion Pixel

Egyedi ékszer

Lánykérést vagy esküvőt terveztek? Minden BORIBIANKA eljegyzési- és karikagyűrű egyedi megrendelés alapján készül el budapesti stúdióinkban. Kérjetek időpontot egy személyes találkozóra legalább 2-3 hónappal a tervezett esemény előtt, hogy biztosan BORIBIANKA ékszerrel ünnepelhessetek. Mit érdemes tudnotok az ékszertervezés folyamatáról?

Mire számíthatunk egy egyedi megbeszélés során?

A BORIBIANKA-nál hiszünk abban, hogy a leghatékonyabban egy személyes megbeszélés során derül ki az ékszerekkel kapcsolatos igényetek, de természetesen van mód ZOOM-on keresztül is egyeztetni. A találkozó során elmondjátok a vágyaitokat, ötleteiteket az ékszerekkel kapcsolatban, Bianka a márka tervezője pedig segít tapasztalatával és szaktudása alapján formájába önteni mindezt.

Miről lesz szó?

Minden esetben – ha lánykérésről vagy házasságkötésről is van szó – átbeszéljük a következőket: mit érdemes tudni a nemesfémekről, az ötvözetek színeiről és az arany finomságáról. Milyen forma, kialakítás esetleg textúra ami számotokra szimpatikus és közel áll hozzátok. Természetesen szó esik drágakövekről, azok jellemző fajtáiról, színéről, keménységéről, felhasználhatóságáról.

Hol találkozunk?

Minden esetben szeretettel várunk Titeket budapesti stúdiónkban, ahol kényelmesen át tudjuk beszélni a részleteket. A BORIBIANKA stúdió címe: 1123, Budapest Kékgolyó utca 20.

Mikor tudunk találkozni?

Előre egyeztetett időpontban, kedd, szerda, illetve csütörtöki napokon 9 és 17 óra között. Eddigi tapasztalataink alapján nagyjából egy óra (60 perc) szokott lenni a találkozó.

Hogyan készüljünk?

Nem szükséges készülnötök, de természetesen ha a találkozó előtt foglalkoznátok a kérdéssel, akkor a BORIBIANKA Instagram oldaláról tudtok inspirálódni. Jelenleg az Instagram oldalunkon található a legtöbb eddig elkészült egyedi eljegyzési vagy karikagyűrű. Ha a Karikagyűrűk Highlightsban vagy a feedben fedeznétek fel munkásságunkat kattints ide: Instagram

A karikagyűrűk és az eljegyzési gyűrű elkészítésének a folyamata egy picit eltér egymástól, ezért a folyamatokra jellenző egyedi részleteket itt találjátok:

Karikagyűrűről olvasnék tovább.

Eljegyzési gyűrűről olvasnék tovább.