A Te ékszered

A BORIBIANKA számára kiemelkedően fontos, hogy minden karikagyűrű, eljegyzési gyűrű egyedileg készüljön.
Éppen ezért, nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelő igényeinek megismerésére.

Személyes találkozó

Stúdiónkban a személyes találkozó során beszélünk ötleteidről és igényeidről, megosztjuk tapasztalatainkat és ékszerminták segítségével meghatározzuk, milyen gyűrű lenne számodra a tökéletes választás.

Egyedi ajánlat

Személyes találkozónk után egyedi árajánlatot küldünk neked írásban, ahol minden fontos részlet megtalálható leendő ékszeredről.

Elkészült az ékszered

A közösen elképzelt és professzionálisan megtervezett ékszeredet kiváló minőségű anyagokból készítjük el, majd adjuk át megfelelő díszcsomagolásban.
Kapcsolatfelvételtől 3-5 munkahét a kész ékszer átvételéig!

Írj nekünk!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Örömmel tájékoztatlak, hogy az akció sikerrel zárult, igent mondott és tetszik neki nagyon a gyűrű. :):):)

  Dávid, Egyedi ORIGO eljegyzési- és karikagyűrű

  Szia Bianka! Tegnap megkaptam Timtől az eljegyzési gyűrűt és le sem tudom venni róla a szemem… Imádom! Jobban ismeritek az ízlésemet, mint én magam. Köszönöm!

  Rebeka, Egyedi eljegyzési- és karikagyűrű

  Szia Bianka! Tegnap megkaptam Krisztiántól az eljegyzési gyűrűt (art deco smaragddal, csak a beazonosítás miatt írom), és fantasztikusan gyönyörű, nagyon-nagyon tetszik! Mindenki megcsodálta. Köszönjük a munkát, a tervezést, mindent! A karikagyűrűk miatt pedig hamarosan jelentkezünk.

  Bíborka és Krisztián, Egyedi eljegyzési- és karikagyűrű

  Szóval március elején a jegygyűrűm a Rákos-patakban landolt és azóta is ott várakozott, nem igazán tudtam, hogyan lehetne megtalálni, de még nem adtam fel. Angival egészségügyi sétánkat jártuk (szigorúan embermentes helyen), amikor a távolból két embert vettünk észre a mezőn, akik fémkeresővel próbáltak kincseket találni. Hirtelen ötlettől vezérelve odamentem a főnihez, lehet-e szerinte valamit kezdeni a gyűrű-szituval. Elmondtam neki a sztorit, mire a reakció: “azt mondod, nézzük meg?” Azt mondtam, úgyhogy elindultunk a helyszínre és kb 15 perc után, lábszárig vizesen János megtalálta a gyűrűt. Cserébe semmilyen ajándékot vagy pénzt nem fogadott el hősünk, “ajándék a feleségednek” mondta. Nagyon el voltam keseredve, amikor elveszett és nagyon örültem, amikor meglett, mert nagyon szeretjük a gyűrűket, amiket Te készítettél.

  Tamás, Egyedi eljegyzési- és karikagyűrű
  Updating…
  • Nincsenek termékek a kosárban.